Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
De oorsprong van de Camilla vind je in de Grinzane Cavour in Piemonte, welke bekend staat om de productie van de meest bekroonde wijnen van Italië.
Een traditioneel gemaakte Barolo heeft een forse tanninestructuur en heeft daarom lange rijping nodig. Een wijn mag alleen de naam Barolo dragen als deze tenminste 24 maanden op hout heeft gerijpt. Als deze wijn ouder wordt, kan deze een oranjeachtige kleur krijgen.
De druiven komen van het wijnveld “Grinzane Cavour” op 220-250 meter hoogte en de bodem bestaat uit kalkrijke grond. De wijn wordt minstens 24-30 maanden op grote, eikenhouten vaten gerijpt en nog zo’n 8-10 maanden op de fles.
Wijnexperts met het beste Italiaanse wijnassortiment
Werkdagen voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
Voor ieder moment de perfecte Italiaanse wijn.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad