Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
De Sangiovese druiven voor deze wijn worden handmatig geplukt in de eerste week van oktober. De druiven gisten spontaan onder hun eigen druk en met de van nature aanwezige gisten. De maceratie vindt plaats bij een temperatuur van 30°C - 33°C en duurt 20 dagen, waarin regelmatig geperst wordt. Uiteindelijk rijpt de wijn 12 maanden in eikenhouten vaten en daarna nog 6 maanden op de fles.
De wijn heeft een levendige helder robijnrode kleur. In de neus aanhoudende intense aroma's van kers en klein rood fruit. De wijn heeft een droog mondgevoel en is tegelijkertijd warm, met lichte tannines en een zeer smakelijke afdronk.
Heerlijk bij pastagerechten met vleessaus, rood en wit vlees.
Wijnexperts met het beste Italiaanse wijnassortiment
Werkdagen voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
Voor ieder moment de perfecte Italiaanse wijn.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad